Comenzi online 0767.229.885

local_shipping Transport gratuit prin curier la comenzile online peste 99,00 Lei

Sustenabilitatea devine o prioritate pentru JJ DISPLAYS

Sustenabilitatea devine o prioritate pentru JJ DISPLAYS

24 Martie 2023 : Din martie 2023 prin montarea panourilor fotovoltaice folosim in preponderenta energie verde pentru functionarea companiei.

✅Suntem bucuroși să anunțăm că JJ DISPLAYS, brand al J&J GROUP, cel mai mare producător și comerciant de soluții publicitare din țară, este din ce în ce mai activ în promovarea sustenabilității. În această primăvară, am făcut un pas important în această direcție prin punerea în funcțiune a panourilor fotovoltaice, care ne vor asigura energia verde necesară pentru a funcționa într-un mod ecologic și responsabil.

☑Sustenabilitatea este o prioritate cheie pentru noi. În ultimii 5 ani, am luat măsuri concrete pentru a face parte din companiile care sunt responsabile în privința protejării mediului și comunității. Spre exemplu, am redus cu 100% consumul de perne de aer pentru colete și am
înlocuit acest material cu carton gofrat obtinut din ambalaje.

▶De asemenea, trimestrial organizăm petrecerea companiei, unde, pe lângă distracție, avem responsabilitatea de a strânge gunoiul menajer aruncat de cetățeni pe străzile din jurul sediului nostru.🔋Prin instalarea panourilor fotovoltaice, am început să producem energie verde și să o utilizăm pentru producția și funcționarea imobilului nostru din sectorul 3. În trimestrul 2 din 2023, ne propunem să livrăm comenzile online doar cu ajutorul mașinilor electrice pe raza municipiului București.

💌În concluzie, suntem dedicați să îmbunătățim continuu performanța noastră din punct de vedere social, economic și al mediului. Folosim resursele noastre cu responsabilitate și contribuim la protejarea mediului și a comunității.