Comenzi online 0767.229.885

local_shipping Transport gratuit prin curier la comenzile online peste 99,00 Lei

Noul site JJ DISPLAYS - un alt pas către digitalizare

Noul site JJ DISPLAYS - un alt pas către digitalizare

Digitalizarea în cadrul JJ DISPLAYS. Ți-am pregătit un articol unde îți prezentăm beneficiile tale ca utilizator odată cu lansarea noului site.

La mai bine de un an de la apariția pandemiei putem trage o concluzie general valabilă: niciodată nu putem fi siguri de ceea ce urmează, dar e bine să fim cât mai pregătiți pentru scenarii neprevăzute. Sau cel puțin să încercăm.

Digitalizarea pe timp de pandemie

Digitalizarea, o evidentă nevoie, accelerată de pandemie

Nu putem omite impactul negativ pe care virusul l-a avut în multe industrii și domenii de activitate. Cu toate acestea, putem menționa și un lucru bun care a venit odată cu această pandemie: digitalizarea a luat avânt, atât în mediul de afaceri privat, cât și la nivelul administrației de stat.

Multe companii au avut de suferit. Pentru unele vânzările au scăzut considerabil, altele au fost nevoite să își suspende temporar activitatea, iar altele au ajuns în punctul de închidere. În acest context, unde existau afaceri care se bazau pe mediul offline, soluția cea mai la îndemână a fost migrarea spre mediul online. Bineînțeles, acest lucru devenind o provocare. Există companii care vedeau online-ul doar ca pe un spațiu unde trebuie să fii prezent, nimic mai mult. Asta s-a schimbat drastic, întrucât odată cu mutarea în spațiul digital a fost nevoie de o cu totul altă strategie. Fie că vorbim de generarea lead-urilor, atragerea de noi clienți, fidelizarea clienților actuali, promovarea produselor și serviciilor sau orice altă ramură din business, în online ai nevoie de o abordare cu totul nouă.

JJ DISPLAYS și digitalizarea

Digitalizare în cadrul companiei JJ DISPLAYS

Nu putem spune că nu am fost și noi afectați de această perioadă. Producând și comercializând sisteme de afișare sau materiale publicitare pentru promovarea offline și modelul nostru de business a avut de suferit. Dar suntem optimiști și privim înainte. Privim spre digitalizare. Acesta este un prim pas pentru creșterea companiei. Mereu am pus accent pe tehnologie. De aceea am și încercat să oferim soluții cât mai digitale partenerilor noștri. Aici putem aminti suporturile pentru tabletăpupitrele cu televizor, dar și altele.

“Suntem optimiști și privim înainte. Privim spre digitalizare. Acesta este un prim pas pentru creșterea companiei. Mereu am pus accent pe tehnologie.”

Ce va fi diferit odată cu lansarea noului site?

Diferențe între vechiul și noul site

Ei bine, pentru a răspunde la această întrebare am pregătit mai jos particularitățile noului site. Hai să le luăm pe rând:

  • Mobile First. Utilizarea telefonului mobil este într-o continuă creștere. A ajuns un accesoriu indispensabil care ne ajută zilnic. Fie că vrem să ne informăm, să comandăm ceva de mâncare, să pierdem timpul pe social media sau orice altă acțiune în online și nu numai, toate se realizează prin intermediul telefonului datorită digitalizării. Tocmai de aceea am optat și noi pentru o strategie de mobile first. Vrem că persoana care se află la noi pe site să aibă o experiență cât mai bună pe mobil. Să nu aibă probleme de navigare, totul să pară simplu, ușor și logic.

  • Includerea chat-ului. Un canal pentru a facilita comunicarea cu utilizatorii de pe site. Pentru orice detalii, probleme sau informații vom putea fi contactați și pe chat.

  • Produse Favorite. Ni se întâmplă des să vizualizăm un produs pe care nu știm dacă să îl achiziționăm sau nu. De cele mai multe ori intrăm pe pagină de mai multe ori și ne informăm. Citim descrierea, specificațiile tehnice, review-urile. Principalul avantaj al creării unor liste cu produse favorite îl reprezintă economisirea timpului. Doar salvezi produsul și îl poți accesa după foarte ușor, nefiind nevoie să reiei tot procesul de la început când nu ești hotărât.

  • Design Nou. Un site nou, un aspect nou. Am pus toate elementele cap la cap pentru a construi un design mai bun. Culori simple, dar îmbinate pentru a obține o cromatică simplă care să nu încarce site-ul și pentru a genera ceva plăcut vizual.

  • Transformarea Site-ului într-un Magazin Online. Partea de e-commerce a crescut surprinzător în ultima perioadă. Toți suntem consumatori și frecventăm constant magazinele online. Suntem familiarizați cu acest ecosistem și cu tot ce presupune. Un punct important aici îl reprezintă contul de utilizator care va putea fi creat. O modalitate de a interacționa mai ușor cu produsele și serviciile JJ DISPLAYS. În cont vor putea fi vizibile informații precum comenzile în desfășurare, istoricul cumpărăturilor, adresele.

  • Afișarea Prețurilor și în Euro. Un avantaj pentru afacerile care preferă această monedă.

  • Cereri pentru Oferte Personalizate. Considerăm că partea de personalizare conturează o dimensiune importantă pentru colaboratorii noștri. Am decis să păstrăm cererile pentru ofertele personalizate. Astfel, putem în continuare să oferim o soluție unică pentru cei care au nevoie de acest serviciu.

  • Recomandări. În procesul de adăugare al produselor în coș vor exista sugestii și recomandări pentru a oferi utilizatorului soluții în ceea ce privește problema pe care o întâmpină.

Coș de cumpărături în miniatură lângă un laptop.

Fie că ne place sau nu, digitalizarea reprezintă un proces care are loc constant și înaintează tot mai rapid. În funcție de cum ne poziționăm, se va creiona și viitorul business-ului din care facem parte. Putem alege să nu acordăm multă atenție acestui fenomen și să rămânem în spate sau putem alege să încercăm integrarea acestei părți de digital în compania noastră.

Când va fi lansat noul site? Curând. Fii cu ochii pe noi în social media și pe site-ul nostru actual unde vom reveni cu mai multe informații referitoare la acest subiect.