Comenzi online 0767.229.885

local_shipping Transport gratuit prin curier la comenzile online peste 149,00 Lei

POVESTEA LIDERULUI

Fondatorul companiei este Zsolt Rudnyanszky, acționar unic, administrator director general. În anul 2002, la vârsta de 28 de ani, a înființat societatea J&J Group SRL cu intenția de a produce display-uri pentru piața de advertising. Experiența profesională anterioară l-a învățat că pe o piață concurențială reușesc doar cei care se fac bine remarcați. De aceea, compania a ales să dezvolte un brand de producție publicitară iar produsul star a fost de la început Rama Click în toate formele ei de varietate. A urmat diversificarea producției având ca reper produsul DISPLAY. După 19 ani de activitate este considerat cel mai important producător exclusiv de display-uri din România.

Este căsătorit, are trei copii și provine dintr-o familie respectabilă, moștenind titlul nobiliar de baron. Inelul cu sigiliul blazonului este purtat încă de tatăl său. Foarte multe dintre reperele morale și cele de educație au contat la formarea liderului de astăzi. Fiind un model de om, antreprenor și lider de succes, colegii de breaslă din industrie l-au ales președinte al Patronatului Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate - APIIP.

Planurile de viitor ale liderului Zsolt Rudnyanszky includ extinderea vânzărilor în spațiul european. Linia de producție va crește continuu prin dotări de utilaje noi. Aplicațiile vor fi și ele diversificate. Viitoarele display-uri și rame marca JJ DISPLAYS vor face mulți oameni fericiți. Toți merităm să afișăm momentele din viață care ne-au făcut să ne simțim cu adevărat REMARCABILI sau fac un produs să fie atractiv pentru cumpărare …