Comenzi online 0767.229.885

local_shipping Transport gratuit prin curier la comenzile online peste 99,00 Lei

TERMENE ȘI CONDIȚII

1. DEFINIȚII ȘI TERMENI

JJ DISPLAYS - este denumirea comercială a SC J&J Group SRL, persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în București, str. Drumul Lunca Priporului, Nr.140, sector 3, având număr de ordine în Registrul Comerțului J40/1038/2002, cod unic de înregistrare fiscală RO14450110.

Vânzător / Comerciant  – JJ DISPLAYS

Client  / Cumparator – poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoană juridică care are sau obține acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către JJ DISPLAYS (electronic, telefonic etc) sau în baza unui acord de utilizare existent între JJ DISPLAYS și acesta și care necesită crearea și utilizarea unui cont.

Site – magazinul online găzduit la adresa web jjdisplays.ro și subdomeniile acestuia.

Utilizator – orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoană juridică înregistrată pe site, care, prin finalizarea procesului de creare a contului, și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni si Condiții.

Cont – secțiunea din site formată dintr-o adresa de e-mail și o parolă care permite cumpărătorului transmiterea comenzii și care conține informații despre client/cumpărător și istoricul cumpărătorului în site (comenzi, facturi fiscale, garanții bunuri etc.). Utilizatorul este responsabil și se va asigura că toate informațiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete și actualizate. 

Recomandam utilizatorului sa nu comunice datele de logare altor persoane necunoscute.

Favorite – secțiune din cont care permite cumpărătorului/utilizatorului să își creeze liste cu bunuri și servicii pe care dorește să le urmărească în vederea unei eventuale achiziții folosindu-se de serviciul oferit de către vânzător de urmărire a bunurilor și serviciilor prin primirea de comunicări comerciale din partea acestuia.

Lista – secțiunea din Favorite în care cumpărătorul/utilizatorul poate adauga bunuri sau servicii pe care dorește să le urmărească în vederea unei eventuale achiziții și pe care, ulterior, le poate șterge sau le poate adaugă în coșul de cumpărături („Coșul meu”).

Coșul meu – secțiune din cont care permite cumpărătorului/utilizatorului să adauge bunuri sau servicii pe care dorește să le achiziționeze la momentul adăugării sau la un moment ulterior; în cazul în care bunurile sau serviciile nu sunt achiziționate la momentul adăugării prin efectuarea comenzii, cumpărătorul/utilizatorul va beneficia de serviciul oferit de către vânzător de urmărire a bunurilor și serviciilor prin primirea de comunicări comerciale din partea acestuia.

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între vânzător și cumpărător prin care cumpărătorul transmite vânzătorului, prin intermediul site-ului intenția să de a achiziționa bunuri și servicii de pe site.

Bunuri și Servicii – orice produs sau serviciu listat pe site, inclusiv produsele și serviciile menționate în comandă, care urmează a fi furnizate de către vânzător, cumpărătorului că urmare a contractului încheiat.

Campanie – acțiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de bunuri și/sau servicii având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioada limitată de timp stabilită de către vânzător.

Contract – reprezintă contractul la distanță încheiat între vânzător și cumpărător, fără prezența fizică simultană a vânzătorului și a cumpărătorului.

Conținut – reprezintă:

– toate informațiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

– conținutul oricărui e-mail trimis cumpărătorilor de către vânzător prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

– orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al vânzătorului, cumpărătorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;

– informații legate de de bunuri, servicii și tarifele practicate de vânzător într-o anumită perioada;

– informații legate de bunuri, servicii și tarifele practicate de către un terț cu care vânzătorul are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioada;

– date referitoare la vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review – o evaluare scrisă de către deținătorul sau beneficiarul unui bun sau serviciu, evaluare redactată pe baza experienței personale și capacității acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune dacă bunul sau serviciul respectă sau nu specificațiile menționate de către producător.

Comentariu – apreciere sau observație cu scop critic, pe marginea unui review sau a unui alt comentariu.

Răspuns – informație scrisă care este transmisă utilizatorului/ clientului/ cumpărătorului care a adresat o întrebare în site, în pagină unui anumit bun. Răspunsul reprezintă o explicație oferită de un utilizator/ client/ cumpărător unui alt utilizator/ client/ cumpărător în cadrul unei discuții.

Document – prezentele Termene și condiții.

Comunicări Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/ SMS/ telefonic/ mobile push/ webpush/ etc.)  conținând informații generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ați achiziționat, informații cu privire la oferte sau promoții, informații referitoare la bunuri și servicii adăugate in secțiunea “Cont/Coșul meu” sau secțiunea  “Cont/Favorite” precum și alte comunicări comerciale cum ar fi cercetări de piață și sondaje de opinie.

Tranzacție – încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui bun și/sau serviciu de către JJ DISPLAYS, cumpărătorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de către vânzător, indiferent de modalitatea de livrare.

Taxa de timbru verde – valoarea exprimată în lei, plătită de către vânzător către societatea autorizată cu preluarea operațiunilor de colectare, transport și valorificare/reciclare a deșeurilor echipamentelor electrice și electronice, astfel cum este prevăzut de legislația în vigoare.

Specificații – toate specificațiile și/sau descrierile bunurilor și serviciilor așa cum sunt precizate în descrierea acestora.

 

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin înregistrarea unei comenzi pe site, cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.

Notificarea primită de către cumpărător, după efectuarea comenzii are rol de informare și nu reprezintă acceptarea comenzii. Această notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, vânzătorul își rezervă dreptul de a modifică cantitatea bunurilor și/sau serviciilor din comandă. Dacă modifică cantitatea de bunuri și/sau servicii din comandă va anunță cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția vânzătorului la efectuarea comenzii și va returna suma achitată.

Contractul se consideră încheiat între vânzător și cumpărător în momentul primirii de către cumpărător de la vânzător, prin intermediul poștei electronice și/sau SMS a notificării de expediere a comenzii.

Documentul și informațiile puse la dispoziție de către vânzător pe site vor stă la baza contractului, în completarea acestuia fiind certificatul de garanție emis de către Vânzător sau un furnizor al acestuia pentru bunurile achiziționate.

 

3. ACCEPTAREA SERVICIILOR ȘI A CONDIȚIILOR

Serviciile oferite de JJ DISPLAYS sunt destinate exclusiv persoanelor care sunt de acord cu termenii și condițiile expuse în continuare. Pentru folosirea site-ului în cele mai bune condiții, se recomandă citirea cu atenție a listei termenilor și condițiilor. 

Ne rezervăm dreptul de modifica aceste prevederi fără vreo notificare prealabilă. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a șterge sau a adăuga orice informație pe site sau a întrerupe orice activitate a site-ului.

Cea mai recentă versiune a listei de termeni și condiții poate fi citită oricând accesând pagina “Termeni și condiții”.

Proprietarul magazinului online jjdisplays.ro este firma J&J Group SRL, la Registrul Comerțului sub numărul J40/1038/2002, cu codul de înregistrare fiscală RO 14450110, stabilită în București, Sector 3, str. Drumul Lunca Priporului, Nr.140, România, denumită în continuare „vanzator”.

Prin înregistrare sau plasarea unei comenzi, cumpărătorul declară în mod expres că a citit, a înțeles și este de acord cu prezentele termeni și condiții, cu politicile de confidențialitate și utilizare a cookie-urilor și tehnologiilor similare.

Termenii și condițiile astfel acceptate devin prevederi contractuale între comerciant și cumpărător și produc toate efectele pe care legea le recunoaște contractelor, conform articolului 7 al Legii 365/2002.

În cazul transmiterii comenzii prin alte căi decât utilizarea coșului de cumpărături de pe site, cumpărătorul trebuie să specifice o adresă de e-mail unde se vor trimite prezentele Termeni și Condiții. Cumpărătorul este de acord ca prin efectuarea plății serviciilor efectuate sau a produselor achiziționate în contul comerciantului sau către curier în cazul utilizării plății ramburs, acceptă în totalitate și în mod expres prezentele Termeni și Condiții care au fost puse la dispoziția lui prin e-mail și pe site.

Limba în care se încheie prezentul contract este limba română.

Cumpărătorul este responsabil pentru salvarea și/sau listarea prezentului contract.

 

4. CUM COMAND?

Creează-ți cont

La plasarea unei comenzi pe site cumpărătorul poate să-și creeze și un cont, accesând pagina ”Creare Cont”. Se completează formularul cu datele de facturare și cu adresa de livrare. După trimiterea formularului se va primi pe adresa aleasă un e-mail de bun venit. Din acest moment, contul cumpărătorului este activ și acesta poate să-și administreze adresele de livrare și de facturare și să-și editeze parola și detaliile contului. În cazul în care cumpărătorul are deja un cont activ, pentru a se autentifica în contul său de pe site, va accesa pagina Contul meu, completând adresa de e-mail și parola folosite la prima înregistrare și dând click pe butonul „Autentificare”.

Caută produsul dorit

Poți caută un produs direct în câmpul special de căutare sau navigând în categoriile de produse direct din meniul afișat pe site.

Adaugă produsele dorite în coșul de cumpărături prin selectarea butonului “Adaugă în coș.” Poți adaugă în coș mai multe produse, din categorii diferite.

Verifică-ți comandă

După adăugarea fiecărui produs, consultă coșul de cumpărături pentru a revedea lista produselor selectate. Aici poți să actualizezi cantitatea sau să renunți la unul sau toate produsele selectate.

Detalii comandă

După adăugarea produselor dorite în coș, trebuie să selectezi detaliile de facturare, metodă de plata dorită și modalitatea de livrare preferată (ridicare personală de la sediu sau  livrare prin curier).

Nu uită să citești Termenii și condițiile “Prin plasarea comenzii, sunteți de acord cu Politicile de Confidențialitate și Utilizare a cookie-urilor și tehnologiilor similare

 JJ DISPLAYS” înainte de a trimite comandă.

 

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Trimite comanda”. La scurt timp după apăsarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirmă înregistrarea comenzii și va fi contactat de unul dintre reprezentanții noștri în cazul în care produsele dorite nu mai sunt pe stoc sau sunt neclarități legate de comanda.  

Ai mai cumpărat până acum de la noi sau este prima dată?

Dacă ești client nou, creează-ți un cont și completează datele solicitate pentru plasarea comenzii sau poți plasa comanda fără a avea cont doar completand datele solicitate.

Dacă ești deja client, loghează-te în cont cu mail-ul și parola și ți se vor încarcă toate datele folosite la ultima comandă. Dacă dorești livrarea în aceleași condiții, poți accesa direct butonul “Trimite comanda”.

Salvarea datelor

După fiecare comandă plasată, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi refolosite ulterior.

După selectarea și adăugarea produselor în coș pe care cumpărătorul dorește a le cumpăra, comanda trebuie trimisă folosind butonul „Trimite comanda”. 

*Alte modalități de a comanda

Este posibilă trimiterea unei comenzi simple la adresa de e-mail shop@jjdisplays.ro,  în care trebuie precizat codul și cantitatea produsului/produselor pe care cumpărătorul intenționează să le cumpere, datele de identificare ale cumpărătorului, precum adresa de livrare și un număr de telefon la care acesta poate fi contactat.

De asemenea, se acceptă și comenzile telefonice, sunând la numărul 0767 229 885 zilnic între orele 8:00 și 16:30.

5. PREȚUL ȘI MODALITĂȚILE DE PLATĂ

Prețul produselor este afișat de fiecare dată pe site și conține TVA-ul. La prețul afișat se adaugă eventualele cheltuieli de procesare, (pentru comenzi mai mici de 150 ron) expediere/transport (pentru comenzi mai mici de 299.49 ron). 

În cel mult 24 de ore de la plasarea comenzii cu opțiune de plata OP clientul va primi factură proformă pe adresa de e-mail folosită la înregistrare sau la plasarea comenzii.

Cumpărătorul are la dispoziție trei modalități de plată:

 • Plata cu OP, pe baza facturii proforme primite în urma plasării comenzii online. În acest caz trebuie menționat pe OP numărul facturii proforme, care urmează a se achita prin bancă. 
 • Online cu card bancar
 • Numerar sau cu cardul la sediul JJ GROUP SRL

PRP” (sau denumit “RRP”, dupa caz)  este un pret recomandat de revanzare al Bunului transmis direct de catre producator, cat si, dupa caz, prin intermediul distribuitorului, furnizorului, Vanzatorului, Pretul de Vanzare fiind stabilit in mod independent de catre Vanzator, in functie de propria sa politica comerciala. Scopul unic al aceste informatii este de a sprijini Cumparatorul/Clientul/Utilizatorul in decizia de cumparare a Bunului. Cumparatorul/Clientul/Utilizatorul intelege ca marcarea mai putin evidenta a acestei informatii nu este de natura de produca confuzie si ca, in luarea deciziei de cumparare a Bunului, Cumparatorul/Clientul/Utilizatorul trebuie sa aiba in vedere strict Pretul de Vanzare comunicat de catre Vanzator si solicitat de acesta din urma Cumparatorului/Clientului/Utilizatorului pentru Bunul comercializat.

Pret Taiat” reprezinta pretul de referinta, respectiv cel mai scăzut preț practicat de catre Vanzator cel puțin în perioada ultimelor 30 de zile înainte de data aplicării reducerii de pret asupra Bunului. In conditiile legii, Pretul Taiat poate fi mentinut si in conditiile unei reduceri succesive, treptate. Pretul Taiat este valabil in limita stocului disponibil al Bunului/Serviciului.

Pret de Vanzare” reprezinta contravaloarea Bunului, pretinsa si solicitata de catre Vanzator, Cumparatorului/Clientului/Utilizatorului, evidentiata corespunzator acestora in pagina de produs din Site, respectiv in eticheta de prezentare pentru produsele expuse in Showroom-uri. Vanzatorul poate afisa distinct, intr-un mod vizibil, cuantumul valoric al diferentei dintre Pretul de Vanzare si PRP si/sau diferenta valorica ori procentuala dintre Pretul de Vanzare si Pretul Taiat. Pretul de Vanzare este valabil in limita stocului disponibil al Bunului/Serviciului.

6. PERIOADA DE VALABILITATE A OFERTEI ȘI A PREȚURILOR

Serviciile oferite prin intermediul site-ului, precum și prețurile afișate și promoțiile sunt oferite de către JJ DISPLAYS la pretul afisat in limita stocului disponibil si in perioada specificata.

7. CARACTERISTICILE ESENȚIALE ALE PRODUSELOR ȘI A IMAGINILOR PREZENTATE

Accesând produsul dorit, cumpărătorul are posibilitatea de a ajunge la fotografiile, informațiile de bază și specificațiile tehnice ale produsului selectat.

Cu toate că JJ DISPLAYS  a verificat descrierile și specificațiile produselor care apar pe site, nu își asumă răspunderea pentru eventualele greșeli de tipar sau de afișare. În cazul în care cumpărătorul dorește informații suplimentare despre un anumit produs, comerciantul se obligă să i le furnizeze într-un timp rezonabil. Imaginile sunt expuse cu titlu pe site drept exemplu, iar produsele efectiv livrate pot fi diferite de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

8. TRANSPORTUL ȘI CHELTUIELILE AFERENTE

Produsele comandate se livrează prin curierat.  JJ DISPLAYS nu își asumă răspunderea pentru acțiunile întreprinse de curieri. Timpul transportului se încadrează între 1 și 2 zile lucrătoare de la ridicarea coletelor și până la predarea lor către cumpărător. Depășirea acestor termene de livrare nu cade în vina comerciantului.

Produsele din stoc se expediază în aceeași zi pentru toate comenzile primite până la ora 12:30. Comenzile transmise după ora 12:30 vor fi expediate în următoarea zi lucrătoare.

În cazul plății anticipate (ordin de plata) prin bancă, termenul de expediere se calculează din momentul intrării banilor în contul comerciantului. Astfel, dacă banii intră în cont până la ora 12:30, produsele din stoc se vor expedia în aceeași zi.

Produsele care se execută  pe bază de comandă au un termen de execuție afișat pe site în zile lucrătoare. Termenul de livrare se calculează 1 - 2  zile lucrătoare după zilele  de execuție. Cumpărătorul este obligat să verifice integritatea și respectiv existența tuturor coletelor (în caz că sunt mai multe colete, acestea vor fi numerotate astfel: 1/2, 2/2 etc.), iar în cazul în care observă neregularități, să le reclame pe documentul de transport (AWB) sau să întocmească un proces verbal cu observațiile sale, semnat de către el și de către agentul care a efectuat livrarea.

Cumpărătorul este de acord ca în lipsa acestor formalități orice reclamație ulterioară legată de livrarea produselor nu va fi luată în considerare și, prin urmare, nu poate să exprime nicio pretenție împotriva comerciantului.

Comerciantul nu se obligă să rezolve disputele apărute între cumpărător și agenții firmei de curierat, dar poate să acorde sprijinul cumpărătorului în unele cazuri, dacă acesta din urmă face dovada că a încercat, însă nu a reușit să revendice problema apărută și consemnată pe documentele de transport conform cu prevederile de mai sus.

9. CONDIȚIILE ȘI MODALITĂȚILE DE EXERCITARE A DREPTULUI DE DENUNȚARE UNILATERALĂ

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

 

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă  sau e-mail.

În acest scop, puteți folosi formularul standard de retragere sau orice altă declarație neechivocă. Dacă folosiți această opțiune, veți putea completa online formularul de retur ce se regaseste la adresa www.jjdisplays.ro .

10. RETUR

Obligațiile comerciantului în cazul returului:

 • Comerciantul rambursează toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea consumatorului, inclusiv, după caz, costurile livrării, fără întârziere nejustificată și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului în conformitate cu art. 11 al Ordonanței de Urgență nr. 34/1014.
 • Comerciantul rambursează sumele menționate la alin. (1) folosind aceleași modalități de plată ca și cele folosite de consumator pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care consumatorul a fost de acord cu o altă modalitate de plată și cu condiția de a nu cădea în sarcina consumatorului plata de comisioane în urma rambursarii. Cumpărătorul este obligat sa trimită comerciantului împreună cu produsul returnat și o copie a facturii fiscale primite la cumpărarea produsului și un cont bancar, dacă acesta este necesar pentru a se face plata sumei aferente produsului returnat.
 • Fără a aduce atingere alin. (1), comerciantul nu este obligat să ramburseze costurile suplimentare în cazul în care consumatorul a ales în mod explicit un alt tip de livrare decât livrarea standard oferită de comerciant.
 • Cu excepția cazului în care comerciantul s-a oferit să recupereze el însuși produsele, în cazul contractelor de vânzare, comerciantul poate amâna rambursarea până la data recepționării produselor care au făcut obiectul vânzării sau până la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform căreia acesta a trimis produsele către comerciant, luându-se în considerare data cea mai apropiată.  

Obligațiile consumatorului în cazul returului:

 • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar dacă sunt sigilate.
 • Cu excepția cazului în care comerciantul s-a oferit să recupereze el însuși produsele, consumatorul returnează produsele sau le înmânează comerciantului sau unei persoane autorizate de comerciant să recepționeze produsele, fără întârziere nejustificată și în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat comerciantului decizia sa de retragere din contract în conformitate cu art. 11. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile. Produsele se trimit la adresa de retur: Str. Drumul Lunca Priporului, Nr. 40, București, Sector 3, în ambalajul original și toate documentele cu care a fost livrat produsul.
 • Consumatorul suportă doar costurile de transport de 17.99 de lei, legate de returnarea produselor, cu excepția cazului în care comerciantul acceptă să suporte acele costuri sau în care comerciantul nu a informat consumatorul că aceste costuri trebuie suportate de consumator. În cazul contractelor în afara spațiilor comerciale, în cazul cărora produsele au fost livrate la domiciliul consumatorului la momentul încheierii contractului, comerciantul preia produsele pe cheltuiala sa dacă produsele, prin natura lor, nu pot fi returnate în mod normal prin curier.
 • Consumatorul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie să fie descurajantă pentru consumator în a-și exercita dreptul de retragere.
 • Să poată face dovada diminuării valorii produselor care rezultă diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor. 
 • Atunci când consumatorul își exercită dreptul de retragere după transmiterea cererii în conformitate cu art. 7 alin. (3) sau cu art. 8 alin. (8), consumatorul plătește comerciantului o sumă proporțională cu ceea ce s-a furnizat până la momentul în care consumatorul a informat comerciantul cu privire la exercitarea dreptului de retragere, în raport cu acoperirea totală a contractului. Suma proporțională care trebuie plătită comerciantului de către consumator este calculată pe baza prețului total convenit în contract. Dacă prețul total este excesiv, suma proporțională este calculată pe baza valorii de piață a ceea ce s-a furnizat.
 • Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.
 • Produsul trebuie să fie însoțit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.
 • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.
 • Dacă în coletul de retur se află produse diferite față de cele din formularul completat, după verificarea pachetului primit prin intermediul curierului, preluarea va fi refuzată.

Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare descrisă mai sus este aplicabilă doar clienților persoane fizice, întrucât în sensul Ordonanței de Urgență nr. 34/ 2014, cu modificări și completări ulterioare, consumator este orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociații, așa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 din Ordonanța Guvernului nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Comerciantul este obligat de a furniza cumpărătorului informația conform căreia consumatorul își exercită dreptul de retragere după formularea unei cereri și informația potrivit căreia consumatorul este obligat să achite comerciantului costuri direct proporționale cu daunele suferite, în conformitate cu art. 14, alin. (3) al Ordonanței de Urgență nr. 34/2014. 

Astfel, dacă comerciantul a furnizat toate informațiile la care este obligat , cumpărătorului, iar acesta a luat la cunoștința și a fost de acord cu acestea, în cazul în care valoarea produsului este diminuată din pricina manipulării acestora, iar comerciantul poate face dovada ca valoarea produsului a fost diminuată diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor, comerciantul are dreptul de a nu returna întreaga suma plătită de către cumpărător și de a reține o parte din sumă, reprezentând cheltuielile comerciantului pentru readucerea produsului la stadiul inițial (stare vandabilă) sau pentru acoperirea diferenței de preț rezultată din vânzarea produsului ca second-hand, conform articolului 14, alineatele 3 și 4 ale Ordonanței de Urgență numărul 34/2014, întrucât conform articolului 14, alineatul 3 al aceleiași Ordonanțe, consumatorul este responsabil în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora. Diminuarea valorii produselor nu trebuie să fie descurajantă pentru consumator în a-și exercita dreptul de retragere. Indiferent de situație, consumatorul nu este responsabil pentru diminuarea valorii produselor în cazul în care profesionistul a omis să îl informeze cu privire la dreptul de retragere în conformitate cu art. 6 alin. (1) lit. h), ale Ordonanței nr. 34/2014.

După verificarea stării produsului returnat în termen de 14 zile lucrătoare, cumpărătorul va fi notificat asupra constatărilor noastre și asupra sumei reținute din suma rambursabilă, aferentă diferenței de preț rezultată din vânzarea produsului ca second-hand.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere următoarele:

 • Contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului și după ce acesta a confirmat că a luat cunoștință de faptul că își va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist;
 • Furnizarea de produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;
 • Contractele în cazul cărora consumatorul a solicitat în mod special comerciantului să se deplaseze la domiciliul său pentru a efectua lucrări urgente de reparație sau de întreținere. Dacă, cu ocazia unei astfel de vizite, comerciantul prestează alte servicii în afara celor solicitate în mod expres de consumator sau furnizează alte produse decât piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrărilor de întreținere sau de reparație, dreptul de retragere se aplică respectivelor servicii sau produse suplimentare;
 • Contractele încheiate în cadrul unei licitații;

Dreptul de retur acordat de către JJ DISPLAYS este de 30 zile.

Acesta este valabil atât pentru persoanele fizice cât și pentru persoanele juridice ce au achiziționat produse de la JJ DISPLAYS.

PAȘI DE URMAT PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR: 

1. Completați FORMULARUL DE RETUR sau va prezentați personal la sediul nostru în vederea returnării produsului unde se va completa formularul de RETUR.

2. În urmă completării formularului, va trebui să trimiteți produsul prin curier la sediul nostru. Cade în sarcina cumpărătorului să comande curierul, să completeze corect AWB-ul și să se ocupe de trimiterea produsului la sediul JJ DISPLAYS.

3. Va rugăm că în momentul expedierii:

- Să menționați pe documentul de transport numărul de retur (numărul comunicat în momentul completării formularului de retur);

- Să atașați o copie a facturii și certificatul de garanție original al produsului;

Înainte de a trimite produsul, va rugăm să vă asigurați că pe colet este aplicată o eticheta care conține următoarele informații:

Expeditor:

Adresă expeditor:

 

Destinatar: SC J&J Group SRL

Adresă Destinatar: Str. Drumul Lunca Priporului Nr.140, Sector 3, București

Număr Retur: ****

11. GARANȚIE PRODUSE

Produsele comercializate de către comerciant beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

Certificatele de garanție fie sunt emise de către societatea noastră sau, în cazul în care producătorul are o rețea de service național, certificatul este emis direct de către producător.

În cazul certificatelor de garanție emise de producători, produsul reclamat defect în perioada de garanție trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service menționat în certificat. Acest centru autorizat de producător va prelua întreaga responsabilitate a rezolvării garanției. Conform legii, produsele ce au însumate intervenții de service de peste 10% din perioada de garanție sau care la o singura intervenție depășesc aceasta perioada, se înlocuiesc cu produse noi, identice sau se returnează clientului contravaloarea produsului

Conform LEGII 449/2003 aplicabilă persoanelor fizice, Garanția Legală de Conformitate este de 2 ani în cazul produselor nefolosite, respectiv de 1 an în cazul produselor folosite și nu este afectată de Condițiile de Garanție Comercială prezente în acest document.

Garanția de conformitate intra în vigoare dacă produsul în cauză se află într-una dintre situațiile de mai jos:

a) Nu corespund descrierii făcute de vânzător și nu au aceleași calități ca și produsele pe care vânzătorul i le-a prezentat consumatorului ca mostră sau model;

b) Nu corespund oricărui scop specific solicitat de către consumator, scop făcut cunoscut vânzătorului și acceptat de acesta la încheierea contractului de vânzare-cumpărare;

c) Nu corespund scopurilor pentru care sunt utilizate în mod normal produsele de același tip;

d) Fiind de același tip, nu prezintă parametri de calitate și performanțe normale, la care consumatorul se poate aștepta în mod rezonabil, date fiind natura produsului și declarațiile publice privind caracteristicile concrete ale acestuia, făcute de vânzător, de producător sau de reprezentantul acestuia, în special prin publicitate sau prin înscriere pe eticheta produsului.

Ca să intre în garanție de conformitate, produsul trebuie sa fie în primul rând funcțional. În cazul în care produsul nu este funcțional intră într-o altă categorie, și anume, în garanție comercială.

Termenul de garanție comercială este cel specificat în certificatul de garanție, care nu poate să fie mai mic de 1 an pentru produsele noi, respectiv de 6 luni pentru produsele folosite.

Cumpărătorul declară că a luat la cunoștință diferența între garanția legală de conformitate și garanția comercială.

Comerciantul își rezerva dreptul de a refuză orice reclamație în care cumpărătorul face trimiteri la termenul de garanție de conformitate de 2 ani, în cazul în care produsul reclamat este de fapt defect și intra în prevederile garanției comerciale, care este de 1 an.

În perioada de garanție, furnizorul are obligația de a repara sau înlocui produsele defecte. În cazul reparației, garanția se prelungește cu perioada în care produsul s-a aflat în service. În caz de lipsă de conformitate, furnizorul se obligă să readucă produsul la conformitate într-un timp rezonabil, iar dacă acest timp depășește 10% din termenul de garanție de conformitate la cererea cumpărătorului, produsele vor fi înlocuite de comerciant cu un produs echivalent sau mai bun ca performanțe sau acesta va restitui prin comun acord contravaloarea actualizată a produselor respective.

Pentru soluționarea garanției, cumpărătorul este obligat că la solicitarea acordării garanției să prezinte echipamentul în ambalajul original cu toate accesoriile cu care s-a livrat inițial, însoțit de certificatul de garanție și factura fiscală în original și de o menționare a defectului constatat. Omiterea acestor obligațiuni poate duce la refuzarea primirii echipamentului pentru garanție.

Durata medie de funcționare a produselor comercializate de JJ DISPLAYS este între 3 și 5 ani, termen în care cumpărătorului i se asigura service, contra cost, pentru produsele defecte.

12. SERVICE-UL POST-VÂNZARE ȘI RECLAMAȚII/SESIZĂRI

Se oferă suport pentru orice situație apărută în colaborarea dintre cumpărător și comerciant.

Posibilele situații apărute post-vânzare care vor fi tratate de către comerciant sunt:

 • Produse livrate incomplet sau incorect;
 • Livrări întârziate;
 • Produse ce nu sunt funcționale în primele 24 de ore de la primire sau coletele ce prezintă deteriorări;
 • Retur.

Puteți solicita returul de produse în următoarele situații:

 • Produsul nu este conform cu specificațiile de pe site. Dacă produsul comandat se dovedește a nu fi conform cu specificațiile de pe site, puteți solicita returnarea acestuia pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Dacă se înlocuiește cu un produs de o valoare mai mare, se va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mica, veți primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport sunt suportate în acest caz de comerciant.
 • Colete ce prezintă deteriorări. Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, se recomandă refuzarea recepției lor, iar acest fapt se consemnează și pe documentul de livrare (AWB) motivând refuzul coletelor. În aceste cazuri, prin comun acord între cumpărător și comerciant se va returna valoarea produsului cumpărat, mai puțin costul livrării sau, la cererea cumpărătorului, se va livra același produs în cel mai scurt timp.
 • Produse ce au fost livrate greșit. Dacă i s-a livrat cumpărătorului un alt produs decât cel comandat, acesta este rugat să semnaleze cât mai curând posibil acest lucru, pentru ca produsul să fie returnat și înlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur și de transport al produsului corect vor fi, în acest caz, suportate de comerciant.

Procedura de urmat, în orice situație, este următoarea: Solicitare de retur prin oricare dintre modalitățile de mai jos, în urma căreia solicitantul va primi un număr de retur și instrucțiuni suplimentare, dacă este cazul.

Modalitățile prin care cumpărătorul poate sa facă o reclamație sunt următoarele:

 • Telefonic la nr. 0767 229 885 între orele 08:00-16:30.
 • Prin e-mail la adresa dana@jjdispays.ro.
 • La sediul comerciantului în București, str. Drumul Lunca Priporului, Nr. 140, Sector 3.

13. LEGĂTURI

Site-ul poate furniza legături (link-uri) către alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece comerciantul nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, cumpărătorul prin acceptarea acestor Termeni și Condiții ia la cunoștința și este de acord că JJ DISPLAYS nu este responsabil de disponibilitatea acestora și pentru nici un conținut, publicitate, produse sau alte materiale disponibile pe aceste site-uri.

Mai mult, recunoaște și își exprimă acordul că JJ DISPLAYS nu va fi responsabil sau pasibil de a plăti despăgubiri, direct sau indirect pentru orice pagubă sau pierdere cauzată de folosirea sau încrederea în informațiile furnizate de un asemenea conținut, bunuri sau servicii disponibile sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

Comerciantul poate acorda partenerilor o licență limitată, revocabilă și ne-exclusivă de a crea un link către pagina principală a site-ului jjdisplays.ro cu condiția ca acest link să nu descrie jjdisplays.ro sau JJ DISPLAYS de o maniera falsă, greșită sau jignitoare.

14. LIMITĂRI ALE RESPONSABILITĂȚILOR

Comerciantul nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcut vinovat pentru pagubele apărute prin folosirea într-un mod neadecvat a produselor achiziționate prin intermediul acestui site.

Comerciantul nu oferă nicio garanție, în mod expres sau implicit, în ceea ce privește  funcționarea acestui site, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site precum și potrivirea lor pentru un anumit scop, inclusiv și fără limitare. Cumpărătorul este de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor se face pe propriul risc.

Comerciantul nu garantează ca acest site, serverele sale sau mail-ul trimis din jjdisplays.ro sunt lipsite de viruși sau alte componente dăunătoare.

Comerciantul nu garantează că produsele achiziționate vor arata identic cu imaginea din descrierea produsului de pe site și nu garantează că în specificațiile tehnice ale produsului nu vor apărea modificări față de specificațiile oferite în paginile de prezentare ale respectivului produs.

Comerciantul nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Din acest motiv își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă a importatorului. Cumpărătorul va primi înapoi banii încasați de comerciant pentru respectivă comandă în cazul în care plata a fost făcută în avans.

În cazul în care produsele nu se pot livra, clientul poate cere returnarea imediată a sumelor încasate deja de comerciant, dar nu și alte despăgubiri. Valoarea maximă a obligațiilor comerciantului față de cumpărător în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de la cumpărător.

15. CONFIDENȚIALITATE

JJ DISPLAYS garantează confidențialitatea datelor personale.

Datele personale introduse de către cumpărător vor fi folosite de comerciant numai în scopul declarat al acestui site, acela de comercializare. Informațiile de identificare sunt necesare pentru emiterea facturilor și pentru livrarea produselor la domiciliu.

Comerciantul poate colecta date cu caracter personal prin intermediul site-ului doar cu acordul cumpărătorului și numai dacă acesta le furnizează în mod voluntar. Formularul de înregistrare din cadrul site-ului solicita informații prin care cumpărătorul poate fi identificat în timp ce navighează prin site sau prin care poate fi contactat.

Comerciantul poate colecta și date anonime rezultate în urma navigării cumpărătorului prin site-ul www.jjdisplays.ro. Aceste date sunt transmise în mod involuntar de cumpărător în urma accesării anumitor pagini din cadrul site-ului jjdisplays.ro.

Comerciantul utilizează metode, proceduri de lucru și tehnologii de securitate, pentru a proteja datele cu caracter personal transmise voluntar sau nu în timpul utilizării site-ului.

Comerciantul poate dezvălui datele cu caracter personal către terți doar în cazurile de buna credință în care aceste acțiuni sunt necesare pentru: operarea tranzacțiilor cu carduri, întocmirea de documentații pentru cumpărarea în rate sau conformarea la rigorile legii. În aceste cazuri vor fi furnizate către terți doar datele cu caracter personal necesare îndeplinirii obiectului solicitat și vor intra sub influența acordurilor de confidențialitate și securitate ale partenerilor noștri.

JJ DISPLAYS nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site. Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificata și completata și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice (Legea comerțului electronic 365/2002 și Ordonanța privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanta 130/2000) JJ DISPLAYS are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră, ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: reclama, marketing, publicitate, statistică, servicii de comunicații electronice, comerț on-line, completare factură și livrare produse.

JJ DISPLAYS va păstra confidențialitatea informațiilor de orice natură pe care le furnizați. Dezvăluirea informațiilor furnizate se va putea face doar în condițiile menționate în prezentul Document.

Nicio declarație publică, promovare, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvăluire către terțe părți nu va fi făcută de cumpărător/client cu privire la comandă/contract fără consimțământul prealabil scris al vânzătorului.

Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, oferiți vânzătorului acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifică, transmite și distribui aceste materiale sau informații. Sunteți, de asemenea, de acord că vânzătorul să poată utiliza liber, în interes propriu, aceste informații, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ați trimis prin intermediul site-ului. JJ DISPLAYS nu va constitui subiect de obligații referitoare la confidențialitatea informațiilor trimise, dacă legislația în vigoare nu prevede alte specificări în acest sens.

Pentru mai multe informații referitoare la confidențialitate, vă rugăm să parcurgeți Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care va privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la SC J&J Group SRL, Str. Drumul Lunca Priporului Nr.140, Sector 3, București. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

16. FOLOSIREA COOKIE-URILOR

Vă rugăm să parcurgeți Politica de Cookies, care face parte din prezentul document.

17. DREPTURI DE AUTOR

Legea nr. 8/1996. modificată și revizuită prin legea nr. 285/2004 și prin ordonanța de urgență 123/2005, prevede ca autorul unei opere (literară, artistică, muzicală etc.) să dețină dreptul asupra respectivei opere pe toată durata vieții sale plus încă 70 de ani . Drepturile de autor se moștenesc de către urmașii legali ai autorului (în cazul mai multor autori, drepturile expiră la 70 de ani de la moartea ultimului dintre aceștia). Excepție o fac programele de calculator unde termenul este de 50 de ani în loc de 70.

Titularii ale căror drepturi au fost încălcate pot pretinde repararea prejudiciului calculat potrivit normelor legale; în cazul în care prejudiciul nu poate fi determinat în acest fel, aceștia pot pretinde acordarea de despăgubiri reprezentând triplul remunerațiilor care ar fi fost legal datorate pentru tipul de utilizare ce a făcut obiectul faptei ilicite. De asemenea, titularii drepturilor încălcate pot cere instanței de judecată să dispună distrugerea echipamentelor și a mijloacelor aflate în proprietatea făptuitorului, a căror destinație unică sau principală a fost aceea de producere a actului ilicit, scoaterea din circuitul comercial, prin confiscare și distrugere, a copiilor efectuate ilegal, precum și publicarea în mijloace de comunicare în masă a hotărârii instanței de judecată, pe cheltuiala celui care a săvârșit fapta.

După Convenția de la Berna (la care România a aderat în forma revizuită prin legea nr. 77/1998 publicată în MO 166/28 aprilie 1998) nu mai este necesară indicarea faptului că o operă este protejată de drepturile de autor atât timp cât „proprietatea intelectuală a unei opere literare, artistice sau științifice corespunde autorului pentru simplul fapt că el a creat-o” și „sunt considerate obiecte ale proprietății intelectuale toate creațiile originale literare, artistice și științifice exprimate prin orice mediu și pe orice suport, tangibile sau intangibile, cunoscute acum sau care se vor inventa în viitor”.

În lumea digitală se aplică aceleași legi ale proprietății intelectuale și drepturilor de autor ca și pentru toate celelalte creații originale.

Conținutul site-ului jjdisplays.ro, nelimitându-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a JJ DISPLAYS, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare și/sau publicare).

JJ DISPLAYS respectă drepturile de proprietate intelectuală ale autorilor și ale creatorilor și solicită utilizatorilor săi să aibă aceeași conduită. JJ DISPLAYS poate, în conformitate cu Termenii Serviciului și atunci când circumstanțele o cer și la alegerea sa, să dezactiveze și/sau să închidă fără notificare conturile utilizatorilor care ar putea să încalce drepturile de proprietate intelectuală ale terților.

În cazul în care considerați că opera dumneavoastră a fost copiată într-un mod în care să constituie o încălcare a drepturilor de autor sau dacă drepturile dumneavoastră de proprietate intelectuală v-au fost în alt mod încălcate, vă rugăm să ne contactați pentru notificări privind încălcarea dreptului de proprietate intelectuala la adresa de e-mail dana@jjdisplays.ro

18. TRANSFERUL PROPRIETĂȚII BUNURILOR

Proprietatea asupra bunurilor va fi transferată la livrare, după efectuarea plății din partea cumpărătorului în locația indicată în comandă (înțelegând prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factură fiscală în cazul livrărilor efectuate de personalul vânzătorului) sau orice modalitate digitala implementata de curier. ( cod pin  sms etc)

19. RĂSPUNDERE

Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care cumpărătorul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către vânzător a oricărei din obligațiile sale conform comenzii și pentru daune care rezultă din utilizarea bunurilor și serviciilor după livrare și în special pentru pierderea acestora.

Prin crearea și utilizarea contului, utilizatorul/ cumpărătorul își asumă răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de cont (user și parolă) și pentru gestionarea accesării contului, și, în măsura permisă de legislația în vigoare, este responsabil de activitatea derulată prin intermediul contului său.

Prin crearea contului, utilizarea conținutului și plasarea comenzilor, cumpărătorul acceptă în mod expres și fără echivoc termenele și condițiile site-ului în ultima versiune actualizată care este comunicată în cadrul site-ului, existenta la dată creării contului,  utilizării conținutului și la dată plasării comenzii.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic termenele și condițiile site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului și condițiilor de funcționare a site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabili cumpărătorilor de la momentul afișării în site.  În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe site versiunea modificată a documentului, motiv pentru care va rugăm să verificați periodic conținutul acestui document.

SCRIEREA DE REVIEW-URI ȘI COMENTARII

Fiecare client/ cumpărător, în momentul înscrierii de review/ comentariu în secțiunile menționate, se angajează să respecte următoarele reguli:

     –   să facă referiri doar la caracteristici și/sau modul de utilizare al unui anumit produs sau serviciu, evitând informații legate de aspecte ce se pot schimba (preț sau oferte promoționale) sau informații care țin de modul desfășurării Comenzii;

–    să utilizeze un limbaj corespunzător, neofensator, fără termeni care pot jigni sau afecta oricare alt utilizator/client/cumpărător;

–    să se asigure de încadrarea corectă a conținutului introdus pe site astfel: orice Review va fi înscris în secțiunea “Review-uri”;

–    să se asigure că informațiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neînșelătoare și în conformitate cu legile aplicabile, respectând astfel inclusiv drepturile altor părți, drepturile de autor, de marca comercială, de licență sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;

–    să folosească această facilitate doar pentru a comunica sau a obține detalii suplimentare referitoare la un anumit produs sau serviciu de pe site fără a face referire către alte firme ce promovează vânzarea și cumpărarea de produse sau servicii;

–     să nu furnizeze sau să solicite, în niciun mod și în nicio măsură, date personale (detaliile de contact, informații despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume și/sau prenume etc.) sau orice altă informație care poate determina dezvăluirea acestor date personale;

–     să nu înscrie informații și/sau detalii despre URL-uri (legături) din alte site-uri comerciale ce desfășoară aceeași activitate comercială că și vânzătorul;

–    să nu încerce fraudarea serviciilor puse la dispoziție de către vânzător sau să înscrie review-uri/comentarii care să conțină materiale de natură publicitară;

–     să nu utilizeze review-ul/comentariul ca mijloc de comunicare cu vânzătorul, în acest sens se vor folosi datele de contact ale vânzătorului înscrise pe site.

Când un review/comentariu este semnalat de către un utilizator/client/cumpărător ca având un conținut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectivă, acest conținut este examinat cu atenție de către vânzător pentru a determina dacă încalcă Termeni și Condițiile din Site. Textele, fotografiile sau videoclipurile introduse sunt eliminate din Site numai după examinarea acestora de către vânzător în cazul în care vânzătorul constată încălcarea Termenelor și Condițiilor în mod repetat, acesta își rezervă dreptul de a suspenda posibilitatea utilizatorului/clientului/cumpărătorului de a înscrie review-uri/comentarii în secțiunile “Review-uri”.

20. CONDIȚII LEGALE

JJ DISPLAYS funcționează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român. Dacă una sau mai multe prevederi ale prezentelor termeni și condiții sunt în conflict cu oricare cerință legal aplicabilă, anumite prevederi nu vor fi aplicate și părțile se vor strădui împreună să convină asupra unor noi prevederi care să respecte spiritul prevederilor inițiale. Părțile în contract vor fi considerate contractanți independenți și nici uneia din părți nu i se acordă dreptul sau autoritatea de a asumă sau crea orice obligație pe seama sau în dauna celeilalte.

Termenii și condițiile din acest contract înlocuiesc alte înțelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre cumpărător și comerciant, referitoare la subiectul prezentului contract și nu pot fi modificate sau schimbate decât prin înțelegere scrisă semnată de ambele părți.

21. FORȚĂ MAJORĂ

Niciuna din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.

Dacă în termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu încetează fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părți încetarea de plin drept a contractului fără că vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte alte daune-interese.

22. LITIGII

Orice conflict apărut între comerciant și cumpărător se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de competența instanțelor românești competente.

23. FRAUDĂ

Orice încercare abuzivă de a accesa datele personale ale unui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului jjdisplays.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul jjdisplays.ro va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului jjdisplays.ro și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.