Comenzi online 0767.229.885

local_shipping Transport gratuit prin curier la comenzile online peste 99,00 Lei

REGULAMENT CONCURS “VREI MAI MULȚI CLIENȚI ÎN 2023?”

 

Secțiunea 1. Organizatorul concursului 

Concursul este organizat de către subscrisa S.C. J&J GROUP S.R.L., persoana juridica romana, avand sediul social in Bucuresti, Drumul Lunca Priporului 140, Sector 3, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/1038/2002, CIF RO14450110, reprezentata legal prin dl. Rudnyanszky Zsolt – Administrator, denumită în cele ce urmează “Organizatorul”.

Concursul se va derula conform prevederilor cuprinse în prezentului Regulament (denumit în cele ce urmează „Regulamentul”). Termenii și condițiile prezentului Regulament, așa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toți participanții. Organizatorul își rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, prin act adițional la prezentul Regulament, cu obligația de a anunța publicul în mod oficial, în aceeași maniera în care a făcut și informarea inițială.

 

Secțiunea 2. Locul și durata desfășurării concursului

Concursul are caracter national, se adresează doar persoanelor juridice, utilizatori finali ai materialelor publicitare și nu și persoanelor juridice revanzatoare de produse publicitare ( domenii: firme de productie publicitara, agenții de publicitate, organizatoare de evenimente, birotica, promotionale, alți revanzatori de materiale publicitare). Concursul se va desfășura în perioada 19 noiembrie – 15 decembrie 2022 și presupune includerea automată a tuturor participantilor care completeaza formularul de înscriere avand domenii de activitate diferite de cele specificate mai sus cu scopul de a castiga produse JJ DISPLAYS, comercializate de JJ Group SRL  în valoare de 5000 lei (Tva Inclus). Pentru ca un client sa fie declarat castigator trebuie sa completeze complet și corect formularul de înscriere la concurs.

 

Secțiunea 3. Drepturi și condiții de participare

Dreptul de participare aparține în exclusivitate participantului care îndeplinește condițiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat în situația în care o persoana furnizează date sau informații false, eronate sau necorespunzătoare în completarea datelor din formularul de înscriere. Fiecare participant are dreptul la o singura înscriere în tombola. Participantii răspund în nume propriu de corectitudinea datelor introduce in formular. Datele furnizate vor permite informarea participanților asupra premiilor castigate si sunt necesare pentru validarea Castigatorilor.

 

Secțiunea 4. Protectia datelor personale

În conformitate cu Regulamentul (UE) nr. 679 din 27 aprilie 2016 protectia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulatie a acestor date (denumit in continuare "GDPR"), aplicabil incepand cu data de 25 mai 2018, S.C. J&J GROUP S.R.L, in calitate de "Operator", prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal cu buna credinta si in realizarea scopurilor specificate in prezenta politica. Prin participarea la concurs, va exprimati acordul pentru ca S.C. J&J GROUP S.R.L sa prelucreze datele referitoare la numele complet, nume, prenume, adresa de-mail, nr de telefon in cazul în care va numarati printre castigatori si sa va fie facut public numele pe platformele sau retele sociale apartinand S.C. J&J GROUP S.R.L. Informatiile mentionate vor fi prelucrate exclusiv pentru scopul prezentului concurs si vor fi pastrate pentru o perioada de inca 12 luni de la data concursului. 

 

Secțiunea 5. Mecanismul concursului

Potentialii clienti și clientii persoane juridice ai JJ GROUP SRL  vor afla de organizarea concursului de pe site-ul www.jjdisplays.ro , de pe retelele de socializare oficiale JJ Displays, diverse alte reclame digitale și offline.

Inscrierea la consurs se face automat prin completarea formularului in perioada 19 noiembrie – 15 decembrie 2022, ora 23.59.

 

Secțiunea 6. Premiul Concursului

Un singur premiu “Marele premiu”  – în valoare de 5000 lei/premiu, inclusiv TVA Castigatorul va alege de pe site-ul www.jjdisplays.ro pana cel tarziu 31 martie 2023 produse de afisare si astfel va beneficia de o reducere de 5000 lei, inclusiv TVA. Dupa ce acesta va fi declarat castigator, va fi contactat de catre un agent JJ GROUP SRL , si i se vor comunica mai multe informatii in legatura cu utilizarea voucherului de 5000 lei. Castigatorul premiului oferit in cadrul acestei concurs nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani a premiului sau schimbarea acestuia cu alte bunuri. 

 

Secțiunea 7. Desemnarea castigatorului

Va fi desemnat un singur castigator pentru marele premiu. Acesta va fi tras la sorti in data de 17 decembrie 2022, pana la ora 23:59 prin random.org si va fi anuntati pe mail, telefonic si pe site cel mai tarziu pe data de 20 decembrie 2022. Pentru a fi validat acesta trebuie sa raspunda la toate cerințele tombolei. În cazul în care castigatorul nu poate fi contactat în 24 de ore , se va repeta extragerea ori de cate ori este nevoie pana la gasirea unui castigator valid.

 

Secțiunea 8. Notificarea si predarea premiului

Castigatorului concursului i se va aduce la cunostinta rezultatul pana la data de 20 decembrie 2022, dupa tragerea la sorti, astfel: va fi contactat prin intermediul datelor de contact furnizate in formularul de inscriere. Prin participarea la concurs, participantii sunt de acord ca, in cazul in care vor fi desemnati castigatori ai marelui premiu in cadrul concursului, identitatea castigatorului si castigurile acordate sa fie facute publice si/sau folosite in scopuri publicitare (interviuri cu reprezentantii companiei, poze de la locatii unde sunt folosite produsele JJ Displays etc.), fara alte obligatii sau plati din partea Organizatorului.

In cazul in care castigatorul nu trimite in 72 de ore informatiile solicitate de Organizator sau daca a furnizat date de contact eronate/incomplete, premiul se va acorda altui participant, printr-o noua tragere la sorti in 24 de ore. Pentru primirea premiului, castigatorul trebuie sa trimita Organizatorului datele de identificare ale societatii comerciale (CUI, sediu, reg comertului)

 

Secțiunea 9. Litigii

In cazul unor litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.