Comenzi online 0767.229.885

local_shipping Transport gratuit prin curier la comenzile online peste 99,00 Lei

DESPRE JJ DISPLAYS

JJ DISPLAYS este o afacere de familie înființată în anul 2002. Suntem cel mai important producător și furnizor de soluții de afișare vizuală din România. De la consultanță la proiectare, fabricație și până la furnizare, oferim la timp un serviciu excelent de fiecare dată. Echipa noastră combină experiența dovedită cu tehnologia de ultimă oră pentru a crea produse inovatoare în influențarea obiceiurile de cumpărare ale clienților. Clienții noștri sunt satisfăcuți în mod constant de viteza și calitatea atât a serviciului nostru, cât și a soluțiilor oferite. Depășirea așteptărilor în fiecare zi are nevoie de o echipă talentată și de tehnologia potrivită.

Suntem primii din România care producem Rame CLICK. Din primul an de funcționare și până în prezent deținem o linie completă de producție pentru mai multe tipuri de Rame CLICK.

Din 2014 ne mândrim că ne-am adaptat pieții digitale fiind primii care producem suporturi și stative pentru orice tip de tabletă sau device-uri.

În 20 ani de activitate am perfectat produsele clasice și am dezvoltat categorii și produse noi. Astfel am ajuns la un portofoliu de sute de produse proprii.


Suntem poate cei mai serioși producători din categoria noastră pentru că:

  • echipa JJ DISPLAYS este formată dintr-un personal bine instruit și structurat în departamente distincte de vânzări, tehnic-proiectare, aprovizionare, producție, financiar, gestiune-livrare;
  • am înregistrat peste 5 000 de clienți fericiți;
  • ne-am extins suprafața de productie la peste 700 mp într-o hală proprie cu sediu, birouri, showroom și ateliere;
  • ne-am dezvoltat linii tehnologice proprii prin utilaje de ultimă generație;
  • principalele operațiuni tehnologice sunt cele de debitare plexiglas, PVC, și aluminiu, termoîndoire și termoformare liniară Plexiglas si PETG, print indoor și outdoor, decupare pe contur și laminare;
  • am livrat peste 500 000 de rame click fabricate de noi;
  • am executat peste 1 500 000 de produse diverse din plexiglas, sisteme de afișaj profesionale pentru târguri și expozitii tip roll-up, banner, pop-up;
  • clienții care s-au remarcat prin produsele noastre și ne recomandă sunt, Coca Cola HBC, Poșta Româna, Philip Morris, BAT, McDonald’s, Raiffeisen Bank, BCR, ProCredit Bank, Banca Transilvania, Alpha Bank, Colgate Palmolive, DOMO, Alexandrion, CORA, Flamingo, Adevarul Holding, Allianz Țiriac, Țiriac Auto, Unicredit Bank, Medlife, Touring Europabus România, Perfect Tour, Orange România, Avia Motors, Motor Ag – dealer BMW, Meli Melo, Bamboo, Farmaciile Helpnet, Farmaciile Catena, Continental Automotive, Atp Exodus – dealer Mercedes, WTC, Libra Bank, Stanleybet, Ursus, Cewe Fotocarte, Nextgen, Automobile Bavaria, Autoklass, Romstal, Autoitalia, BLD Pharma, Christian Tour, Colina Motors, Fornetti Romania, Librăriile Humanitas, Marshal Turism, Continental, DHL International, Farmaciile Dona, Euro Taxi, Eurolines, Piraeus Bank, Right Betting, Tip Top, City Grill, Radisson Blu Hotel, Carlsrom Beverage, Flanco, Unicredit Leasing etc.