Comenzi online 0767.229.885

local_shipping Transport gratuit prin curier la comenzile online peste 149,00 Lei

Business Lunch & Talk 15 iunie 2023

Business Lunch & Talk 15 iunie 2023

Editia nr 1

Am organizat acest eveniment din dorinta de socializare, de revedere, de reconectare emoțională cu clienții noștri. Avand in vedere contextul pandemic din anul 2020, întâlnirile fizice au fost foarte rare, dat fiind faptul că noi suntem o companie “Customer Care”, ne-au lipsit foarte mult întâlnirile cu clienții. 

 

Cu aceasta ocazie ne-am prezentat noua echipa de vanzari formată din 5 fete extraordinare reușind astfel sa cunoaștem și noii parteneri cu care nu ne-am mai intalnit pana acum.

 

Din  24 martie am devenit  prosumatori și am folosit 100% energie verde pentru funcționarea companiei atat pe partea de producție , depozit,  cât și pe zona de birouri. Cu acest prilej, am prezentat partenerilor noștri acțiunile de sustenabilitate pe care le-am întreprins în acest an.  În luna mai am semnat un contract cu o firma de curierat care deține flota de masini 100% electrice, astfel ca din luna iunie toate comenzile plasate online vor fi livrate în București și Ilfov cu mașini electrice. Suntem în continuare în căutare de soluții de sustenabilitate atat pentru noi, cat și pentru clienții noștri dezvoltand astfel o nouă gama de produse  ECO FRIENDLY.

Obiectivul nostru este de a deveni cel mai mare magazin online de produse și servicii publicitare, astfel ca am diversificat gama de produse cu categorii noi : Suporturi Expunere Produse, Organizatoare și Vitrine, precum și cateva produse Premium. Toate aceste produse au putut fi văzute și testate de către partenerii noștri.

 

În ultimul an am crescut disponibilitatea produselor de pe stoc și diversificat întreaga gama, astfel incat am ajuns la un număr de peste 5000 de produse disponibile care așteaptă sa fie livrate imediat către clienții noștri atât din țară, cât și din Bulgaria și Ungaria, unde suntem prezenți pe diverse marketplace-uri de mai bine de 5 ani.

Mulțumim tuturor celor care și-au făcut timp pentru acest eveniment și întregii echipe JJ DISPLAYS care s-a implicat 100% în organizarea ,,Business Lunch & Talk’’.