Comenzi online 0767.229.885

local_shipping Transport gratuit prin curier la comenzile online peste 99,00 Lei

 PUPITRE

PUPITRE

Prezentare generală a utilizărilor diverse ale pupitrului și a modelelor disponibile pentru diferite contexte

Pupitrul este considerat un mobilier adaptabil atât școlilor , universităților, emisiunilor TV, sălilor de conferințe, dar și diverselor  evenimente educaționale sau pur și simplu prezentării. Pupitrul poate avea multiple utilizări în diferite medii, dar si in diferite contexte. Iată câteva dintre cele mai obișnuite utilizări ale pupitrului:

 

Învățământ: Multe universități folosesc pupitrul în sălile de clasa ca drept suport de laptop sau retroproiectoare( LE120 ) dar și ca și suport pentru notițele profesorului. Modelele noastre special concepute LE210LEDY , pupitru din lemn, aluminiu și iluminare decorativă , LE200 pupitru din PAL și plexiglas și desigur pupitrele digitale cu TV LE150 și LE151, dar și  pupitrul LE130 pot fi folosite cu usurinta de către toate cadrele universitare atât ca mobilier cât și ca stație de lucru. 

Conferințe și prezentări: În sălile de conferințe și în mediile de afaceri, pupitrele ( Best seller:  LE100) sunt folosite de vorbitori pentru a-și susține discursurile sau prezentările. Aceste pupitre pot fi din aluminiu și plexiglas ( LE109 ) , din lemn ( LE210LEDY ) sau cu TV (LE150 și LE151) în funcție de designul sălii și al evenimentului. În același timp ele pot fi folosite și ca suport pentru laptopuri sau retroproiectoare (LE120, LE130 )


 

Evenimente publice , conferințe de presă: La evenimentele publice , cum ar fi conferințe de presa , seminarii sau adunări, pupitrele sunt folosite pentru a susține materialele sau documentele care urmează a fi prezentate publicului. La aceste evenimente putem folosi orice model de pupitru. Vezi aici intreaga gama.


 

HORECA : În industria ospitalitătii, pupitrele pot fi folosite la intrările în restaurante,cafenele, cluburi, unde clienții sunt intâmpinati de personalul specializat  care îi conduce pe clienți la mesele rezervate. ( LE210LEDY , LE200 , LE100


 

Depozite : Pupitrele pot fi folosite de asemenea și ca stații de lucru în depozite. ( LE120LE130

Dacă dorești să ai un pupitru unicat și diferit putem produce la comandă varianta ideală , care să satisfacă cerințele dvs . Daca-ți doresti să ai un pupitru premium care să atragă atentia, avem  și serviciul de personalizare a pupitrelor care le oferă acestora o nota aparte.