Magazinul Shop JJDisplays
Viorel 
0726.283.869
Laura 
0723.283.824
Prima pagina » Despre noi

ȘTIRI JJDisplays

JJDisplays | Măsuri luate pentru perioada de urgență COVID-19

Dragi colaboratori,

În urma ultimelor evenimente, credem că este necesar să vă prezentăm câteva aspecte legate de modul în care ne-am organizat activitatea in această perioadă pentru a trece cât mai bine prin situația actuală.

 • În primul rând, dorim să vă asigurăm că întreaga echipă J&J Group se prezintă la parametri normali din punct de vedere al sănătății.
 • Începând din 16 martie 2020, am decis ca o mare parte din echipa de vânzări și tehnic să lucreze de acasă pentru a evita riscurile unei contaminări colective. Folosim conexiuni securizate și avem proceduri de back-up. Măsura de a se lucra de acasă a fost luată pentru o perioadă nedeterminată și se va încheia atunci cand vom considera că suntem în siguranță. Echipa de vânzări este disponibilă telefonic, via email și whatsapp, de luni până vineri, de la 8:00 – 16:30.
 • Echipa de producție își desfășoară activitatea în parametri normali.
 • Am restricționat accesul în sediul companiei, astfel, pentru ridicarea și livrarea mărfurilor, clienții și furnizorii sunt rugați să aștepte în exteriorul clădirii înmânarea documentelor și a produselor. VĂ RUGĂM SĂ RESPECTAȚI INDICAȚIILE COLEGULUI DELEGAT SĂ VĂ ÎNM NEZE PRODUSELE!!!
 • Este recomandat să limităm schimbul fizic de documente în perioada următoare. Cu cât mai multe documente în format electronic, cu atât mai bine.
 • Chiar dacă nu mai suntem fizic împreună, întreaga echipă este conectată și comunicăm în permanență la nivel interdepartamental cu privire la orice cerere venită din partea clienților noștri.
 • Șoferul nostru va purta mănuși de unică folosință și mască de protecție. În plus, a fost instruit cu privire la metodele de prevenție.
 • Vă asigurăm că vom fi, mai mult ca niciodată, acel partener flexibil de care aveți nevoie în această perioadă pentru ca business-ul dvs. să nu întâmpine dificultăți. Ne bazăm pe înțelegerea și flexibilitatea dumneavoastra în contextul acestei situatii specifice!
  • Vă garantăm că depunem toate eforturile pentru a vă putea oferi suportul tehnic, serviciile și produsele noastre cu care v-am obișnuit! În acest moment ne desfășurăm activitatea la întreaga capacitate și putem fi contactați în orice moment telefonic, prin email și whatsapp, în timpul orelor de program de luni până vineri, de la 8:00 la 16:30.

   Vă mulțumim.
   Echipa JJDisplays