Prima pagina » produse publicitare atipice » indicator stradal sau pentru alte spatii, cu mai multe directii

Indicator stradal sau pentru alte spatii, cu mai multe directii

Indicator stradal sau pentru alte spatii, cu mai multe directii Indicator stradal sau pentru alte spatii, cu mai multe directii Indicator stradal sau pentru alte spatii, cu mai multe directii
Solicită acum oferta personalizată pentru tine!
Laura sau Cătălin îți vor răspunde cu promptitudine între orele 08:00-16:30, de luni până vineri, în afara sărbătorilor legale.
JJ Displays a conceput si produs un indicator pentru spatii interioare sau exterioare, cu posibilitatea de a indica mai multe directii. Foarte util in situatiile in care nu existe alte posibilitati de a instala indicatoare sau daca e nevoie temporar de acestea. Indicatorul poate fi demontat pentru transport sau depozitare, iar sagetile pot fi adaugate sau schimbate dupa caz.
 
 

Specificatii tehnice:

  • indicator stradal sau pentru alte spatii, interior sau exterior;
  • picior din aluminiu eloxat, cu sau fara baza metalica;
  • sageti indicatoare detasabile din PVC sau dibond;
  • elemente de fixare metalice;
  • personalizare cu print autocolant;
  • dimensiuni si preturi doar la cerere;

Despre JJDisplays

Fondatorul companiei este Zsolt Rudnyanszky, unic acționar, administrator și director general. În anul 2002, la vârsta de 28 de ani, a înființat societatea J&J Group SRL cu intenția fermă de a produce display-uri pentru piața de advertising. Experiența profesională anterioară l-a învățat că într-o piață concurențială reușesc doar cei care se fac bine observați, dar mai ales remarcați. De aceea, compania a ales să dezvolte un brand de producție publicitară, iar produsul star a fost de la început Rama Click în toate formele ei de varietate. A urmat diversificarea producției având ca reper permanent produsul DISPLAY. După 15 ani de activitate este considerat cel mai important producător exclusiv de display-uri din România.

Program de lucru

Luni - Vineri: 08:30 - 12:00; 12:30 - 16:30

Pauza de masa: 12:00 - 12:30

Adresa :

Drumul Lunca Priporului nr. 140, Sector 3, Bucuresti

Telefon:

+40729 039 575

Coordonate GPS

Latitudine: 44.402178°

Longitudine: 26.179601°